Wintheon Live 2017 werd erg positief ontvangen door klanten

Voor onze bestaande klanten hebben wij de informatiemiddag ‘Wintheon Live 2017‘ georganiseerd, waarbij bezoekers informatie op konden doen over hoe zij hun processen verder kunnen automatiseren en/of vereenvoudigen. Met veel positieve reacties van onze klanten kijken wij zeer positief terug op deze dag.

 

Wintheon Live 2017

 

Tijdens deze informatiemiddag hebben wij verschillende vernieuwingen binnen Ridder iQ gepresenteerd, o.a. financiële integratie 2.0, integratie met productie machines en de nieuwe module Ridder iQ Analytics powered by Qlik. Daarnaast zijn de nieuwe ontwikkelingen van Wintheon gepresenteerd, waaronder de Wintheon Uren Management Module.

 

Naast onze eigen medewerkers waren tevens Oostkracht (Exact Software), WiCam en Scansys aanwezig om informatie te geven over wat zij kunnen bieden in combinatie met Ridder iQ.Oostkracht logo              WICAM logo                  SCANSYS logo

 
Ten slotte heeft dhr. Peter Quist (Financieel Manager) van de BOZ Group gepresenteerd hoe zij de processen hebben geautomatiseerd, waaronder de gedigitaliseerde fabriek.

BOZ_ponslasercombinatie

 

Mocht u deze middag hebben gemist, maar heeft u toch interesse in één of meerdere van de bovenstaande onderwerpen, stuur ons dan gerust een bericht op info@wintheon.nl, zodat wij u bij kunnen praten over de besproken onderwerpen van deze middag.