TIV – Technische Industriële Vakbeurs

Op 19, 20 en 21 September 2017 vindt, in de evenementenhal te Hardenberg, de jaarlijkse Technische Industriële Vakbeurs plaats.  Deze beurs is één van de grootste totaalbeurzen voor de technische industrie.

Ook dit jaar is Wintheon weer op de TIV aanwezig. Bij ons kunt u terecht voor onder ander informatie over het nieuwe IQ Slim. Met IQ Slim bieden wij u een afgeslankte versie van Ridder IQ. IQ slim beschikt over dezelfde basis als Ridder IQ, is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel te implementeren.

Ook laten we de vele verbeteringen die zijn doorgevoerd op de urenmanagementmodule graag aan u zien. Met deze module kunt u de productie afhandelingen en de aanwezigheid van medewerkers vereenvoudigen en optimaliseren. Dit kan door middel van barcode-scanning waarbij er eenvoudig digitale tekeningen en memo’s op te vragen zijn, dit zal bijdragen aan een vereenvoudigde manier van orderafhandeling.

Ook de verbeterde CAD en CAM integratie laten wij graag aan u zien. Wij zijn te vinden op stand 317, graag ontmoeten wij u tijdens de TIV!