Pacton Trailers zet volgende stap met Ridder iQ via Wintheon

Eén van de eerste klanten van Wintheon Management Services, Pacton Trailers te Ommen, is onlangs een hernieuwde samenwerking aangegaan met Wintheon. Wintheon, dealer van de Ridder Software gaat bij Pacton Trailers de overstap van Ridder R8 naar Ridder IQ verzorgen, ook zal daarbij een vernieuwde CAD-integratie worden geïmplementeerd.

Henri Kooiker: “Pacton Trailers is een typisch Nederlands bedrijf dat zich snel blijft ontwikkelen en meegaat met de groei van de markt . Wij, als Wintheon zijn dan ook trots om opnieuw bij te kunnen dragen aan de automatisering van deze flexibele trailerfabriek.”

Pacton Trailers:
Pacton trailers is een bedrijf dat zicht focust op het ontwerpen en fabriceren van opleggers en aanhangwagens, hierbij kunnen zeer specifieke klantwensen worden gerealiseerd. Het bedrijf bestaat meer dan 100 jaar en heeft hierdoor veel kennis er ervaring in huis. Met de merken: Pacton, Floor en Kennis is Pacton Trailers in staat om voor ieder transportprobleem een oplossing te vinden.

Update van het softwarepakket en de CAD-integratie:
Pacton Trailers koos in 2011 voor het Ridder R8 softwarepakket via Wintheon, hierbij is er een korte en effectieve implementatie uitgevoerd volgens een vooraf gedefinieerd plan. Ook een CAD- en financiële integratie werd geïmplementeerd. Pacton Trailers heeft sinds 2011 een groei gemaakt van 100 naar 170 medewerkers. Wintheon/Ridder R8 heeft Pacton Trailers daar keurig in ondersteund. Ridder iQ is ontwikkeld volgens de laatste technieken, waarbij klantspecifieke aanpassingen in het pakket eenvoudig zijn in te richten. Pacton investeert daarmee in de verdere groei van het bedrijf.

Wintheon Management Services, Ridder iQ:
Rik Pronk: “Wintheon heeft ons in 2011 goed geholpen, volgens plan zijn alle opmerkingen uit de verkoopfase destijds uitgevoerd. De gebruikers zijn tevreden, Wintheon is goed doorgegroeid, met veel technische- en management kennis. We verwachten opnieuw een vergelijkbare periode in te gaan, het vertrouwen is er”. Pacton Trailers is al bekend met de werkwijze van de Ridder software, de verbeteringen in Ridder iQ sluiten aan op de huidige werkwijze.  Door een flexibel pakket, waarin workflows aanpasbaar zijn, in combinatie met een stabiele database in MS SQL, zullen de mogelijkheden voor Pacton Trailers toenemen om de fabriek verder te optimaliseren. “Goed dat Ridder zich continu heeft doorontwikkeld, hierdoor is voor ons opnieuw een mooi product beschikbaar. Met Ridder IQ krijgt Pacton trailers een softwarepakket dat ons verder kan ondersteunen in onze groei”.

Klik hier voor meer informatie over Pacton Trailers.