Door digitalisering een snellere en foutloze administratie!

Het verwerken van uw inkoopfacturen is een tijdrovend proces, tevens moet u goed blijven opletten of u geen typefouten maakt. grote hoeveelheden aan papierwerk kunnen ervoor zorgen dat u het overzicht verliest en dat er documenten kwijt raken. Ook wordt er veelal nog een papieren archief bijgehouden.
Automatiseer uw facturatie:
Wilt u in 2018 stappen zetten in de automatisering van uw bedrijf? Dan kan natuurlijk de facturatie niet achterblijven! Wintheon biedt een volledige integratie tussen Ridder iQ en ScanSys ImageCapture. Hierbij worden uw inkoopfacturen, pakbonnen, orderbevestigingen, projectdossiers en overige documenten geautomatiseerd digitaal verwerkt.

Ronald ter Huurne (Manager Consultancy van Wintheon):
“De digitalisering van de inkoopfactuur en overige documentstromen is een relatief nieuwe trend in de markt. We zien steeds meer de vraag ontstaan naar een digitale factuurverwerking. Door gebruik te maken van ScanSys ImageCapture geïntegreerd met Ridder iQ verminderen klanten niet alleen hun papierwinkel, maar besparen ze ook aanzienlijk veel tijd ten opzichte van een handmatige verwerking. Een ander voordeel is de nauwkeurigheid van de verwerking waardoor er minder fouten in het proces kunnen ontstaan. Wintheon heeft inmiddels bij meerdere klanten de papierstroom gedigitaliseerd waarbij er vele voordelen zijn behaald!”

De voordelen van de ScanSys – Ridder iQ integratie op een rijtje:

  • Geen fouten die door typefouten ontstaan bij handmatige invoer
  • Aanzienlijk hogere snelheid van factuurverwerking ten opzichte van handmatige verwerking
  • Alle documenten zijn digitaal beschikbaar (snel inzichtelijk, weinig kans op verlies)
  • Geen papieren archief meer nodig
  • Status van de facturen inzichtelijk
  • Digitaal fiatteren
  • Herkenning op regelniveau
  • Geen limiet op het aantal facturen/documenten dat verwerkt kan worden
  • Volledig geautomatiseerde verwerking van facturen en documenten

Wilt u meer informatie of een demo? Klik dan hier om contact met ons op te nemen!