ESEF 2018: De weg naar automatisering van uw processen

De stand van Wintheon staat klaar voor de ESEF 2018. Meerdere klanten volgen de route Wintheon – Ridder iQ. Een route van: weten wat je wilt, weten waar je naar toe wilt en vooral plannen en genieten hoe je er komt. Klanten van Wintheon hebben deze route al gevolgd en kunnen nu automatisch calculeren, automatisch orders inlezen via het web, integreren met CAD, CAM of productiemachines en meer.

Wintheon heeft ervaring met het automatiseren van productiebedrijven, klanten als:
– The Jekill and Hyde te Belfeld
– BOZ Group te Bergen op Zoom
– de Cromvoirtse te Oisterwijk
– Machinefabriek Geurtsen te Deventer
– Joop van Zanten te Veenendaal
– Broshuis PP te Kampen

Deze klanten volgen de route van Wintheon – Ridder iQ en genieten daarvan. Graag nodigen wij u uit op stand 01C020 in Hal 1 op de ESEF 2018 om meer uitleg te geven over de route Wintheon Ridder iQ. Wij plannen graag samen met u deze route, kom ons uitdagen op de ESEF!

ESEF 2018, van 20 t/m 23 maart in de jaarbeurs te Utrecht. Meld u hier aan (ook toegang tot de Technishow)