Optimale bedrijfsprocessen voor plaatverwerkende bedrijven.

Afbeeldingsresultaat voor automatisering ridder iq

Totaaloplossingen voor de maakindustrie

dit sluit goed aan bij de visie van Wintheon Management Services B.V. sinds september 2018 zijn wij onderdeel van Ridder Data Systems waarbij wij bedrijven helpen hun processen met Ridder iQ te koppelen als een totaaloplossing.

De maakindustrie staat niet stil, toeleveranciers en maakbedrijven krijgen steeds meer te maken met de automatisering van bedrijfsprocessen. Door middel van softwareoplossingen kan Wintheon bedrijven laten inzien hoe automatisering de kansen op fouten kan verminderen. Het efficiënt inrichten van bedrijfs- en deelprocessen helpt bij het besparen van tijd, onnodige kosten en optimaliseert de snelheid en flexibiliteit.

Zo werken ze bij Dulasta Metaalbewerking in Staphorst al enige tijd met de Wintheon Importer en zijn erg enthousiast. “Het inlezen van orders gaat een stuk sneller dan voorheen. Waar wij vroeger 3u deden over het aanmaken van een orderregel of stuklijst in Ridder iQ duurt dat nu nog hoogstens 5 minuten.”

Door machines, producten en software met elkaar te laten communiceren gaat de uitwisseling van gegevens en data steeds sneller. Zo heeft Wintheon haar eigen software functionaliteiten zoals: urenmanagement, de Wintheon importer en CAM producten uitgebracht om de productie te versnellen, en foutmarges te beperken. Door alle softwareoplossingen met elkaar te laten samenwerken wordt de productie naar een hoger niveau gebracht.  Zo is bij Broshuis Parts Production in Kampen bijna de volledige productie geautomatiseerd, en richten ze zich op de Quick Response Manufacturing (QRM). Zie ook: https://www.linkmagazine.nl/broshuis-realiseert-bijna-volledig-geautomatiseerde-productie-met-secuur-geselecteerde-partners/ 

De centrale rol van de klant binnen productiebedrijven wordt steeds belangrijker, daardoor draait het steeds meer om het verbeteren van de dienstverlening aan de klant. Het draait  niet alleen meer om het product, maar ook de extra waarde die geboden kan worden aan klanten.  Slimme machines die ervoor zorgen dat ook klant specifieke producten steeds sneller geproduceerd en geleverd kunnen worden. 

Meer weten over Ridder iQ of de Wintheon functionaliteiten? Neem contact met ons op via info@wintheon.nl of bel vrijblijvend naar +31 541 351780