Wintheon biedt klassikale workshops waarmee u of uw medewerkers de kennis van Ridder iQ kunnen vergroten. Deze workshops vinden plaats op ons kantoor te Hengelo, en worden vaak in groepen van 8 tot 15 personen gegeven. Deze één-daagse workshops bestaan uit twee dagdelen, waarbij het eerste dagdeel in het teken van theoretische uitleg bestaat. Hier wordt klassikaal uitleg gegeven over de mogelijkheden en de technieken, waarna de deelnemer in het tweede dagdeel zelf in Ridder iQ bezig gaat. De begeleiding gebeurd door één of twee (technisch) consultants van Wintheon, afhankelijk van het type workshop en de grootte van de groep.

  • Workshop Ridder iQ Basis

    Deze cursus is voornamelijk t.b.v. nieuwe medewerkers, die door middel van deze cursus de basis van Ridder iQ onder de knie krijgen. Klik hier voor meer informatie.

  • Workshop Ridder iQ Uitgebreid

    Deze cursus is voornamelijk voor medewerkers die meer management informatie uit iQ willen halen, die door middel van deze cursus de het maximale uit Ridder iQ kunnen halen. Klik hier voor meer informatie.

Naam
Bedrijf
Email
Maak uw keuze
Aantal personen