Ridder iQ
Ridder iQ is de vijfde generatie software van Ridder Data Systems. Het bundelt de kennis, functionaliteit en praktijkervaring die in ruim dertig jaar is opgedaan, uiteraard voorzien van de nieuwste ontwikkelingen.
Ridder iQ maakt uw automatisering en informatievoorziening nog efficiënter en effectiever. Het is de oplossing voor al uw kritieke bedrijfsprocessen. Ridder iQ is interessant voor diverse bedrijfstakken. Productiebedrijven en projectgestuurde organisaties profiteren van dit moderne pakket. Ridder speelt in op de dagelijkse praktijk van onder meer de metaal- & houtbranche, kunststofsector, servicegerichte bedrijven en de scheeps- & jachtbouwindustrie. Wij stemmen de ERP-software volledig af op uw bedrijfsprocessen.

Technische voordelen Ridder iQ:

– Multi-language
– Grafische weergave overzichten
– MS-SQL-platform
– .Net ontwikkeling (o.a. betere performance)
– Branchemodellen
– Mogelijkheden voor vrije velden, eigen interface en voorwaardelijke opmaak
– Grid invoer en calculatiefuncties in de browserschermen
– Workflow
– Uitstekende beveiligingsmogelijkheden op elk niveau
– Ultra moderne grafische user interface

Praktische voordelen Ridder iQ:

– Optimale inrichting bedrijfsprocessen
– Gewenste managementinformatie
– Besparingen op indirecte kosten
– Betrouwbare levertijden
– Controle leveranciersbetrouwbaarheid
– Inzicht in vooraf ingerichte KPI’s
– Uitstekende ondersteuning bij het nemen van strategische beslissingen
– Beter resultaat door optimale efficiency
– Ridder iQ beheert uw processen

Ridder iQ bevat standaard alle hoofdprocessen: CRM, Verkoop, Voorcalculatie, Werkvoorbereiding, Productiebesturing, Inkoop, Voorraad, Projectmanagement, Urenregistratie en Financieel. U bepaalt zelf welke processen u inricht.

De volledig geïntegreerde rapportagetool maakt het pakket compleet. De vele mogelijkheden en flexibiliteit maken Ridder iQ de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iQ presteren uw medewerkers optimaal en speelt flexibel in op wisselende omstandigheden.

Implementeren van Ridder iQ gaat snel. Na een grondige inventarisatie van de huidige en gewenste situatie wordt er een gedegen en concreet plan van aanpak neergelegd. Samen met de aan te stellen projectgroep wordt het gehele implementatietraject bepaald. In het plan worden eveneens  de  verantwoordelijkheden vastgelegd. Tijdens de implementatie wordt de toekomstige werkwijze besproken en vastgelegd, de vooraf bepaalde parameters bepaald en wordt u geadviseerd bij de invoering van de stamgegevens, schermen, rapporten e.d. De begeleiding bij het inrichten van de bedrijfsprocessen en de evaluatie hiervan behoren tot de standaard implementatie. Kortom; alles is erop gericht om u op een zeer efficiënte manier zo spoedig mogelijk bedrijfsbreed operationeel te laten werken met Ridder iQ Business software. Zo implementeren wij Ridder iQ binnen uw organisatie, terwijl de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan.