Wintheon is een management service bedrijf voor Klant Order Gestuurde productiebedrijven. Wintheon is sinds september 2018 onderdeel van Ridder Data Systems, met eigen innovatieve producten, branche specifieke workshops, inclusief 20 jaar praktijkervaring ondersteunen wij de maakindustrie. Wij hebben aangetoond dat bedrijven in uw marktsegment winst maken door onze service! Wij kunnen dit ook bij u realiseren, graag komen wij met u in contact op telefoonnummer +31 541 351780 of via info@wintheon.nl.

Per september 2018 maakt Wintheon Management Services BV onderdeel uit van Ridder Data Systems BV/Trivest Software Group, zie ook www.ridder.nl

Ridder iQ

Ridder iQ is de vijfde generatie software van Ridder Data Systems. Het bundelt de kennis, functionaliteit en praktijkervaring die in ruim dertig jaar is opgedaan, uiteraard voorzien van de nieuwste ontwikkelingen.
Ridder iQ maakt uw automatisering en informatievoorziening nog efficiënter en effectiever. Het is de oplossing voor al uw kritieke bedrijfsprocessen. Ridder iQ is interessant voor diverse bedrijfstakken. Productiebedrijven en projectgestuurde organisaties profiteren van dit moderne pakket. Ridder speelt in op de dagelijkse praktijk van onder meer de metaal- & houtbranche, kunststofsector, servicegerichte bedrijven en de scheeps- & jachtbouwindustrie. Wij stemmen de ERP-software volledig af op uw bedrijfsprocessen.

Wintheon Software

Wintheon software zijn extra functionaliteiten gebaseerd op Ridder IQ deze software helpt marktsegmenten om meer geautomatiseerd te werken. Denk hierbij aan: de Wintheon CAM producten, de Wintheon importer en de Wintheon urenmanagement. Deze software helpt uw bedrijf meer digitaal te werken,  de software producten zijn ervaringen geschreven vanuit de plaatwerkindustrie.

Vooronderzoek

Wintheon bestaat uit veelal bedrijfskundige mensen die uw processen en uw bedrijf gaan analyseren en toetsen of de processen in combinatie met de software van Ridder/Wintheon uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren en digitaliseren.

Online werkplekken

Altijd en overal uw gegevens tot uw beschikking, dat kan middels de online werkplek van Wintheon. Of u nou in de trein, auto, bij een klant, of thuis bent, u hebt altijd uw eigen gegevens tot uw beschikking.